Viestintään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä liiton viestintäkoordinaattoriin Leena Kärkkäiseen. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse leena.karkkainen (at) sunklo.fi.

 

Mediatiedotteet

 

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry eli Sunklo ry julkaisee säännöllisesti tiedotteita ja kannanottoja liittyen näytelmäkirjailijoiden ja käsikirjoittajien edunvalvontaan. 

Liitto julkaisee tiedotteita myös vuosittain jaettavista palkinnoistaan: Lea-näytelmäkirjallisuuspalkinnosta sekä Sylvi-palkinnosta, joka jaetaan sekä parhaasta elokuva- että sarjakäsikirjoituksesta.

Uusimmat tiedotteet löydät Sunklon nettisivuilta kohdasta Ajankohtaista > Uutiset

 

 

Haastattelu- ja kommentointipyynnöt

 

Haastattelu- ja kommentointipyynnöissä suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä kyseiseen liiton edustajaan. Liittoa koskevissa asioissa kannattaa lähestyä yhdistyksen toiminnanjohtajaa Timo Enrothia.

Muissa yhteydenottopyynnöissä ole yhteydessä liiton viestintäkoordinaattoriin.

 

 

Jäsenviestintä

 

Haluatko lähettää ilmoituksen tai tiedotteen näytelmäkirjailijoille ja käsikirjoittajille? Sunklo ry välittää jäsenille näytelmäkirjailijan ja käsikirjoittajan ammattiin liittyviä ilmoituksia ja muita ajankohtaisasioita jäsenten sisäisessä viestinnässä sekä sosiaalisen median kanavissa. Ilmoitukset voi lähettää sähköpostitse liiton viestintäkoordinaattorille.

 

 

Kuvapankki

 

Sunklo ry:n logon voi ladata alta jpg- tai png-tiedostona. Teatteriesitysten järjestäjät voivat käyttää logoa Sunklo ry:n valvomien näytelmien yhteydessä, kuten käsiohjelmissa. Muussa yhteydessä logon käyttämiseen tulee pyytää lupa liitosta. 

 

Sunklo logo vaaka musta, jpg

Sunklo logo vaaka musta, png

Sunklo logo vaaka valkoinen, png

Sunklo logo pyöreä musta, jpg

Sunklo logo pyöreä musta, png

Sunklo logo pyöreä valkoinen, png