Sunklo kirjamessuilla: Kirjan sivuilta valkokankaalle

Sunklo on jälleen mukana Helsingin kirjamessuilla torstaina 26.10.❤
 
Käsikirjoittajapaneelissa keskustellaan proosan tuomisesta valkokankaalle.
 
Kirjan sivuilta valkokankaalle
Kirjamessut, Esplanadi-lava, Messukeskus
Torstaina 26.10. klo 19
 
Kuinka romaani taipuu tarinaksi valkokankaalla? Millaisessa kirjassa on potentiaalia myös visuaaliseksi tarinaksi? Entä kuinka elokuvakäsikirjoittaja lähtee muovaamaan proosatekstiä elokuva- tai tv-käsikirjoitukseksi? Elokuva-adaptaatioista keskustelemassa Vilja-Tuulia Huotarin Valoa, valoa, valoa -romaanin elokuvaksi käsikirjoittanut Juuli Niemi ja elokuvan ohjaaja Inari Niemi, sekä Meri Valkaman Sinun, Margot -romaanista tv-sarjaa tekevä ohjaaja Juho Kuosmanen. Keskustelua johtaa käsikirjoittaja Anna Brotkin. Keskustelun järjestää SUNKLO – Suomen Näytelmäkirjailijat ja käsikirjoittajat ry.
 
Aika: 26.10.2023 19:00 – 19:30
Paikka: Esplanadi-lava
 
Klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan.