Hae Sylvi-palkintoehdokkkaaksi

Sylvi-palkinnot julistetaan jälleen haettavaksi  

  

Sylvi-palkinto jaetaan parhaalle kotimaiselle elokuvan ja sarjan käsikirjoitukselle. Molemmille on omat palkintokategoriansa. Käsikirjoitus tulee lähettää kilpailuun 30.9. mennessä.  
   

Kilpailuun voivat osallistua vuoden 2023 aikana ilmestyneiden tai vuoden loppuun mennessä ilmestyvien, ammattimaisesti levitettyjen sarjojen ja elokuvien alkuperäiskäsikirjoitukset.  

Käsikirjoittajan on toimitettava käsikirjoituksensa kilpailuun itse. Käsikirjoitus tulee lähettää mukaan kilpailuun kokonaisuudessaan. Käsikirjoituksia otetaan vastaan syyskuun 30. päivään asti. Jos kirjoittajia on useita, kaikilta tarvitaan suostumus osallistua kilpailuun. Palkinto myönnetään sen käsikirjoitusversion perusteella, jonka käsikirjoittaja kilpailuun toimittaa.    

Elokuville ja tv-sarjoille on omat kategoriansa. Molemmissa palkintosumma on 2 500 euroa. Jos käsikirjoituksella on useita tekijöitä, palkinto jaetaan kilpailijoiden ilmoittamassa suhteessa kirjoittajien kesken.  

Jos haluat osallistua, toimi näin: lähetä käsikirjoitus 30.9. mennessä osoitteeseen info@sunklo.fi. Jos kyseessä on tv-sarja, lähetä sen kaikkien jaksojen käsikirjoitukset. Otsikoi viesti: “Sylvi-palkinto”.   

Kirjoita viestiin myös seuraavat asiat:   

* kirjoittajien nimet ja yhteystiedot   
* vakuutus siitä, että kaikilta on saatu suostumus kilpailuun osallistumiseen  
* ilmoitus siitä, missä suhteessa mahdollinen palkintosumma jaetaan  
* tieto siitä, missä ja milloin teos on ensiesitetty tai tullaan ensiesittämään  

Palkinnosta päättävät esiraati ja diktaattori, jotka nimetään myöhemmin. Palkinnot rahoitetaan Kopioston keräämistä tekijänoikeuskorvauksista.   

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry on jakanut tunnustusta käsikirjoituksista vuodesta 2011. Viimeksi TV- ja Elokuva-Sylvit jaettiin Auli Mantilalle sarjakäsikirjoituksesta Transport ja Daniela Hakuliselle ja Ilona Ahdille elokuvakäsikirjoituksesta Työt tytöt tytöt.  

Lisätiedot: info@sunklo.fi