TEKOÄLY JA TARINANKERRONTA – Miltä suomalainen käsikirjoittaminen näyttää tulevaisuudessa?

Käsikirjoittajien kilta järjestää lauantaina 02. syyskuuta 2023 klo 13:00 alkaen Cinema Orionissa tulevaisuuspaneelin. Paneelissa pohditaan sitä miten 20 vuoden aikajänteellä tekoäly tulee vaikuttamaan suomalaiseen käsikirjoittamiseen ja tarinankerrontaan. Tule mukaan kuuntelemaan ja osallistu keskusteluun.Paneelissa tulevaisuuden tarinankerronnasta keskustelevat Käsikirjoittaja Katri Manninen, elokuvakriitikko ja toimittaja Kalle Kinnunen, sekä tuottaja-näyttelijä Juha Pihanen. Keskustelua moderoi käsikirjoittaja Susanna Karttunen.Lisäksi tekoälyyn liittyvistä tekijänoikeusasioista kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa Helsingin yliopiston tekijänoikeuden professori Anette Alén.Tapahtuma järjestetään osana Refle-klubia ja Käsikirjoittajien Killan 20-vuotis- juhlavuotta. Keskustelun lopuksi kohotamme maljan tulevaisuudelle ja puramme keskustelun antia.Tapahtuman sisällöstä vastaa Käsikirjoittajien kilta yhteistyössä Suomen näytelmäkirjailijoiden ja käsikirjoittajien liiton kanssa.Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.AIKATAULUKlo 13:00     Ovet auki – Tervetuloaklo 13:15    Luento: Tekoäly ja tekijänoikeudet. QAklo 13:45     TAUKOklo 14:00    Paneeli: TEKOÄLY JA TARINANKERRONTA – Miltä suomalainenkäsikirjoittaminen näyttää tulevaisuudessa? QAklo 15:45    Malja tulevaisuudelle, sekä Käsikirjoittajien kilta 20 vuotta kakkukahvit.klo 16:30    Tilaisuus päättyy

 

Klikkaa itsesi mukaan myös Facebook-tapahtumaan.