Sunklo on mukana Kirjamessuilla

Sunklo on mukana Helsingin kirjamessuilla ja järjestää keskustelupaneelia aiheena Maailmoja muovaamassa – kuinka käsikirjoittaja luo tv-sarjan maailman? Paneeli järjestetään messusunnuntaina 30.10. klo 11.30-12 Kruunuhaka-lavalla.

Paneelikeskustelussa kotimaiset käsikirjoittajat keskustelevat tv-sarjojen luomisesta. Mistä käsikirjoittaja lähtee liikkeelle konseptia luodessaan? Kuinka henkilöhahmot, genre, dialogi, juonet, tyyli ja sarjan koko maailma tarkentuvat kirjoitusprosessin aikana? Miten rajata fiktiivistä maailmaa? Mistä tietää mitä kannattaa jättää pois? Kuinka paljon sarjat vaativat taustatutkimusta? Keskustelemassa käsikirjoittajat Tatiana Elf (Kultakala, Keisari Aarnio, Karkurit), Atte Järvinen (Pasila, Sunnuntailounas, Ihmisten puolue), Mikko Pöllä (Mustat lesket, White Wall, Ratamo) ja Mia Ylönen (Mädät omenat, ID). Keskustelua moderoi käsikirjoittaja Anna Brotkin.

Nähdään messuilla!

 

Linkki messusivulle

Linkki FB-tapahtumaan