Haetaan Sylvi-palkintoehdokkaita!

Sylvi-palkinnot julistetaan jälleen haettavaksi 

 

Sylvi-palkinto jaetaan loppusyksystä parhaalle kotimaiselle elokuvan ja sarjan käsikirjoitukselle. Molemmille on omat sarjansa. Käsikirjoitus pitää lähettää kilpailuun 15.6. mennessä. 
  

Kilpailuun voivat osallistua vuoden 2022 aikana ilmestyneiden tai vuoden loppuun mennessä ilmestyvien, ammattimaisesti levitettyjen sarjojen ja elokuvien alkuperäiskäsikirjoitukset. 

Käsikirjoittajan on toimitettava käsikirjoituksensa kilpailuun itse. Käsikirjoituksia otetaan vastaan kesäkuun 15. päivään asti. Jos kirjoittajia on useita, kaikilta tarvitaan suostumus osallistua kilpailuun. Palkinto myönnetään sen käsikirjoitusversion perusteella, jonka käsikirjoittaja kilpailuun toimittaa.  

  Elokuville ja tv-sarjoille on omat kategoriansa. Molemmissa palkintosumma on 2 500 euroa. Jos käsikirjoituksella on useita tekijöitä, palkinto jaetaan kilpailijoiden ilmoittamassa suhteessa kirjoittajien kesken. 
 
Jos haluat osallistua, toimi näin: lähetä käsikirjoitus 15.6. mennessä osoitteeseen info@sunklo.fi. Jos kyseessä on tv-sarja, lähetä sen kaikkien jaksojen käsikirjoitukset. Otsikoi viesti: “Sylvi-palkinto”.  

Kirjoita viestiin myös seuraavat asiat:  
 
* kirjoittajien nimet ja yhteystiedot  
* vakuutus siitä, että kaikilta on saatu suostumus kilpailuun osallistumiseen 
* ilmoitus siitä, missä suhteessa mahdollinen palkintosumma jaetaan 
* tieto siitä, missä ja milloin teos on ensiesitetty tai tullaan ensiesittämään 
 
Palkinnosta päättävät esiraati ja diktaattori, jotka nimetään myöhemmin. Tunnustus jaetaan loppusyksystä. 
 
Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry on jakanut tunnustusta käsikirjoituksista vuodesta 2011. Viime vuonna 2021 TV- ja Elokuva-Sylvit jaettiin Anna Brotkinille sarjakäsikirjoituksesta Aikuiset ja Eeva Putrolleelokuvakäsikirjoituksesta Tove
 
Lisätiedot: info@sunklo.fi