Sami Keski-Vähälä jatkaa Sunklon puheenjohtajana

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sami Keski-Vähälä. Hän on toiminut samassa roolissa kaksi kautta ja kuusi vuotta.
– Korona on sotkenut tilannetta, ja koen, että monet asiat, joita lähdin alun perin tekemään, ovat vielä kesken. Ne on hyvä tehdä loppuun, Keski-Vähälä totesi.
Myös erovuorossa olleet jäsenet Aina Bergroth ja Lauri Jänis valittiin jatkamaan hallituksessa.

 


Valinnat tehtiin vuosikokouksessa, joka järjestettiin koronarajoitusten vuoksi Zoomissa 14.4.2021. Etäkokoukseen osallistui 16 Sunklon jäsentä.
Sunklon hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitaan vuosikokouksessa kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Hallitukseen valitaan vuosittain kaksi varsinaista jäsentä ja yksi varajäsen.
Kokoonpanoon kuuluvat nyt puheenjohtaja Sami Keski-Vähälä sekä jäsenet Aina Bergroth, Jenny Dahlström, Markku Hoikkala, Lauri Jänis, Marie Kajava, Tarja Kylmä, Markus Leikola, Jari Olavi Rantala ja Jenni Toivoniemi.
Sunklo juhlii tänä vuonna satavuotista historiaansa. Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry perustetiin 1921. Tuolloin yhdistyksen nimi oli Suomen Näytelmäkirjailijaliitto. 


Kuvassa näkyy osa vuoden 2021 juhlavuosikokoukseen osallistuneista jäsenistä.