KNF Näytelmähaku 2017

Näytelmäkirjailijayhteisö Teksti täyttää 10 vuotta ja juhlii sitä ensi syksyn Kotimaisen näytelmän festarilla 26. – 28.10.2017.

Avaamme täten näytelmähaun lokakuussa 2017 järjestettävää Kotimaisen näytelmän festivaalia varten. KNF on näytelmäkirjallisuutta juhlistava tapahtuma, jonka yhteydessä toteutetaan lukudraamana kolme uutta kotimaista näytelmää Kansallisteatterin Lavaklubilla.

Viimeinen hakupäivä on helatorstai eli 25.5.2017.
Haku on tarkoitettu ammattinäytelmäkirjailijoille.
Edellytyksenä hakukelpoisuudelle on, että tekstiä ei ole vielä kantaesitetty eikä sidottu tuotantoon ja että se on enintään kolme vuotta vanha. Hakuun lähetetyt näytelmät lukee ja valinnan tekee ammattikirjailijoista ja/tai dramaturgeista koostuva kolmihenkinen raati. Raadin sihteerinä toimii Tekstin projektisihteeri Jussi Moila.

Tänä vuonna festivaalin ohjelmistoon valituille näytelmille on jo etukäteen saatu kehittelyapurahaa, jonka tarkoitus on tukea tekstin muokkaamista ja sovittamista lukudraamaa varten. Hakuun osallistuvan tekstin ei siis tarvitse olla loppuun asti viimeistelty. Lisäksi tarjolla on ammatillista keskusteluapua.

Hakuohje
Näytelmäteksti toimitetaan liitetiedostona (doc tai pdf) osoitteeseen pohjateksti@gmail.com 25.5.2017 mennessä.
Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi "Näytelmähaku 2017" ja lisää viestiin nimesi, yhteystietosi ja näytelmäsi nimi.

Kirjailijan henkilöllisyys ei tule raadin tietoon vaan näytelmät käsitellään anonyymisti. Varmista siis, että nimesi ei näy varsinaisessa näytelmätiedostossa.

Ystävällisin  terveisin,
KNF-työryhmä
__

Lisätiedot:
Jussi Moila
pohjateksti@gmail.com
+358 40 811 9769
(puhelintiedustelut maanantaisin)